23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Aksoy'dan Kemeraltı turu

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Taha Aksoy, Kemeraltı'nın İzmir'in yangınından zarar görmeyen bölge olduğunu söyledi.

Konak Belediye Başkan adayı Ahmet Sarışın ile birlikte tarihi Kemeraltı çarşısına giren Aksoy; "İzmir'e gelen Kemeraltı'na girmemişse İzmir'i görmüş sayılmaz. Yaşayan değerimiz olan Kemeraltı için çok önemli projelerimiz var. Girişinden başlayarak Agora'ya kadar turistlerin gezeceği bir bölge olarak planlıyoruz. En önemli hedefimiz ise Kemeraltı'nın geceleri de yaşamasını sağlamak, bütün gün yaşayan bir bölge haline getirmek" dedi.

Eşi Nilgün Aksoy ile birlikte el ele Kemeraltı çarşı esnafını ziyaret eden ve bol kazanç dileyen Aksoy, vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılandı. Konak girişinden itibaren tarihi Havra sokağına kadar kalabalık bir grup eşliğinde yürüyen Aksoy, kendisine ikram edilen döneri geri çevirmedi.

Seçim atmosferinin barış içerisinde olacağını her fırsatta gösteren Taha Aksoy, Kemeraltı gezisi sırasında seçim çalışmalarını yürüten DSP'nin Konak adayı Erdal İzgi ve Meclis üyesi adayı Levent Piriştina ile karşılaştı. Selamlaşan Aksoy, İzgi ve Piriştina'ya başarılar diledikten sonra esnaf ziyaretini sürdürdü.

Taha Aksoy'un ikinci durağı ise Karşıyaka oldu. Karşıyaka Belediye Başkan adayı Cenk Karace ile birlikte seçim otobüsüyle vatandaşları selamlayan Aksoy, daha sonra Çiğli ilçesine hareket etti.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 14:58:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?