23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Aliağaspor'da yeni dönem

Aliağa Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin yeni yönetimi belli oldu. Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Aliağa Petkim Basket Takımının ard arda aldığı mağlubiyetler de yönetim zafiyeti olduğu gerekçesiyle eleştirilere maruz kalan eski yönetimin istifa etmesi üzerine yapılan olağanüstü kongresinde yeni yönetim belirlendi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan seçimlerde tek liste katıldı. İstifa eden yönetim kurulunun faaliyet raporunun okunmasının ardından yapılan gelir-gider bilançosunun oylanması oy çokluğu ile red edildi. Yapılan seçimlerde yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Metin Timurhan, Şenol Mutlu, Şemsettin Tunç, Mustafa Koç, Semra Boracı, Sezai Öncü, Sezai Özkan, Zeki Küçükakyüz, Turgay Ceylan, Uğur Akyıldız, Erol Mete, Özkan Kaçar, Yavuz Selim Altay, Fikri Teymur ve Emre Kaya. Yapılan seçimlerde denetleme kurulu ise Tolga Sezer, Yüksel Akhan ve Yakup Öztürk'ten oluştu.

Yönetim Kurulu adına söz alan ve ilk yapılacak toplantıda kulüp başkanı olması beklenen Metin Timurhan, "Hedeflerimiz büyük. Hem basketbolde hem futbolda Aliağaspor'u hak ettiği yere çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı sayın Ömer Turgut Oğuz'a ve kongremize katılan tüm üyelerimize teşekkür ederim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 10:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?