23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

ALOSBİ fuarda tanıtılacak

Kimyadan otomotive, elektrik-elektronikten-inşaata pek çok sektörü bünyesinde birleştiren ve dünya devi sanayi kuruluşlarına ev sahipliği yapan Aliağa Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), bu kez farklı bir sektörün temsilcileri karşısında görücüye çıkmaya hazırlanıyor.


ALOSBİ, Tunajans tarafından 24-27 Eylül tarihleri arasında İzmir'de gerçekleştirilecek olan MAKRO 09 3. Baskı Teknolojileri ve Malzemeleri Fuarı'nda dağıtılacak olan fuar kataloğunda sektör temsilcilerine tanıtılacak. ALOSBİ üyesi firmalardan fuara kendi standları ile katılmak isteyenler yüzde 15 indirime hak kazanmış bulunuyor.


İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, KOSGEB, Türkiye'deki Matbaacılar Odaları tarafından desteklenen ve Türkiye'de bu yıl gerçekleştirilen tek matbaacılık fuarı olan MAKRO Fuarının konsepti, içinde bulunduğumuz koşullara paralel olarak mesleki dayanışmanın tam zaman şeklinde belirlendi. Konuyla ilgili görüşlerini bildiren fuar danışma kurulu üyeleri “Fuarların pazarlama, tanıtım, satış gibi pek çok amacı vardır. Ancak aynı zamanda fuarların öyle bir amacı vardır ki o hepsinin başında gelir. Potansiyel müşteriler bulma, mevcut müşterilerle diyalogları geliştirme, yüz yüze iletişim kurma gibi. Bu zamanda hepimiz hala çalışıyoruz. Bir takım şeyleri aşmak için çaba sarfediyoruz. Satış yapamasak da ilerisi için mevcut ilişkilerimizi devam ettirmek, potansiyel müşterilere yatırım yapmak ve mevcut müşterilerimizi kaybetmemek zorundayız. Makro Fuarı bunu sağlamak için büyük bir fırsat. Bu fuar bizler için dayanışma örneği olmalı” dedi. Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Akkan; yurtiçi ve yurtdışı fuarların Bölgelerini yeni yatırımcılara tanıtmada çok büyük kolaylık sağladığını ve bu tanıtımlara yılın 2. yarısında da hız kesmeden devam edeceğini belirtti. Kusursuz altyapısı ve üye firmalara ücretsiz olarak verilen tanıtım ve gelişim hizmetleri ile yerli ve yabancı sanayicilerin gözbebeği olan ALOSBİ'nin kurulacak 400 fabrika ile matbaacılar için çok önemli bir potansiyel oluşturacağını da sözlerine ekleyen Başkan Akkan, sektör temsilcilerini ALOSBİ'de yatırım yapmaya davet etti

iha
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2009 Cumartesi 11:56:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?