23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Anadolu Ulaşım’dan digikoltuk

Anadolu Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş, düzenlediği basın toplantısında şirketlerine ait otobüslerde uygulamaya konulan 'Digikoltuku' tanıttı.

"Ekonomik krizler seyahatlerde otobüs tercihini artırdı" diyen Halil Erdoğmuş, pazar paylarını büyütmek için bu yenilik girişiminde bulunduklarını belirtti. Halil Erdoğmuş, "Otobüs sayısını artırmaktansa, yolcuların seyahat kalitesini artırmayı daha uygun bulduk" dedi.

İlk olarak 25 otobüste hizmete gireceği belirtilen digikoltuk uygulaması, her koltuğun arkasında bulunan bir ekran sayesinde kullanılabiliyor. İçerisinde navigasyon, otobüs önünü gösteren kamera, birçok uydu kanalı ve çocuklar için 120 oyun bulunan digikoltuklar Halil Erdoğmuş'a göre yolculuğu unutturmak için dizayn edildi.

Digikoltuklu otobüsleri zor ve zahmetli bir yatırım olarak nitelendiren Halil Erdoğmuş, Anadolu Ulaşım A.Ş.'nin geçen yıllarda olduğu gibi yeniliklere devam edeceğini sözlerine ekledi. Anadolu A.Ş 2003 yılında kurulduğunu da ifade eden Erdoğmuş, her yıl bir yenilikle yolcuların karşısına çıkmaktan gurur duyduğunu belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 16:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?