23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Başbakan İzmir'e geliyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 17 Ocak Cumartesi günü bir İzmir'e geliyor.

İzmir'de yoğun bir açılış programı gerçekleştirecek olan Başbakan Erdoğan'ın İzmir'in tüm kurum ve kuruluş temsilcileriyle birlikte görüş alışverişinde bulunacağı öğrenildi.


Bir dizi açılış ve organizasyon için gerçekleştirilecek İzmir programlarını ve Başbakan Erdoğan'ın ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar Göksel, Başbakan Erdoğan'ın İzmir ve İzmirliler'i çok sevdiğini belirterekTürkiye'nin her türlü gelişiminde İzmir'in ortaya koyduğu artı değeri Başbakan Erdoğan'ın çok iyi analiz ettiğini ifade etti.

Başbakan Erdoğan'ın her ziyaretinin İzmir'in geleceğine atılan dev bir adım olma özelliği taşıdığını da belirten Göksel, "Cumartesi akşamı gerçekleştireceğimiz yemek de İzmir'in geleceğine atılan adımlarda önemli rol oynayacak diye düşünüyorum. İzmir'i ve sorunlarını bilen her kesimden kişilerin katılımıyla Başbakanımızı buluşturacak yemek organizasyonunun İzmir'imiz adına verimli geçmesini temenni ediyorum " dedi.

İha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 18:26:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?