23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Biz bu işe yürek koyduk sermaye değil

MHP Aliağa İlçe teşkilatı seçim bürosunun açılışını yaptı. Düzenlenen açılışa MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şengül, MHP İlçe Başkanı Nail Kaymak, il genel ve belediye meclis üyeleri adayları ile çok sayıda Aliağalı katıldı.

Açılış öncesi parti binasında toplanarak yağmur altında kalabalık bir kitle ile yürüyen MHP'liler yürüyüş sırasında sloganlara atarak seçim bürosuna gitti.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Hüseyin Şengül, büro açılışına kimseyi çağırmadıklarını belirterek; "Biz seçim büromuzu açsın diye kimseyi çağırmadık, biz halkımızla beraber açmak istedik, sadece biz olalım, sadece bizden birileri olsun istedik" dedi.

Tek seçim bürosu açtıklarını belirten Hüseyin Şengül; "Biz bu işe yüreğimizi koyduk, sermayemizi değil. İmkanlarımız olmadığı için tek seçim bürosu açabildik. Ama kimsenin tek lokma hakkı boğazımızdan geçmedi" dedi.

Konuşmasında mevcut Belediye başkanına göndermelerde bulunan Hüseyin Şengül, iktidar olduğu beş yıl boyunca verilen sözlerin tutulmadığını iddia etti. Şengül, "Beş yıldır Aliağa'ya öyle yalanlar söylenmiş ki. Verilen sözlerin hiçbiri tutulmamış. Bunları bunları yapacağım demiş ama neleri yapmış her şey ortada. Sözünü tutmayan bir başkanın ömrü ancak beş yıl olur" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Seçim bürosunun açılışını Hüseyin Şengül ve MHP İlçe Başkanı Nail Kaymak birlikte yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 17:51:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?