23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Bornova Polis Okulu'nda devir teslim

Bornova Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne yeni atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Orakoğlu görevi Bornova PMYO eski Müdür Vekili Cavit Aydın'dan devraldı.

Bornova PMYO Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Orakoğlu okula gelişinde mahiyetinde çalışacak olan meslektaşları tarafından törenle karşılandı. Karşılama törenine şube müdürleri ve emniyet personeli katıldı. Törende polis adayları da hazır bulundu.

Bornova Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü'nde düzenlenen devir teslim töreni ile yeni görevine başlayan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Metin Orakoğlu okul personeline yaptığı konuşmada Bornova Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanmasından dolayı büyük onur ve gurur içerisinde olduğunu belirterek şunları söyledi, "Sizden beklediğim en önemli şey, görevde disiplin ve ast-üst hukukuna en iyi şekilde uyarak proaktif görev yapmanızdır, okulda performansa dayalı çalışma sistemini etkili hale getireceğiz" dedi.

Orakoğlu, polis adaylarına yönelik olarak "Sizler hepiniz Üniversite mezunu olarak buraya geldiniz, size polislik mesleğini sevdirerek, bu mesleğin bilgi, beceri ve disiplinini öğreterek Emniyet Teşkilatında kusursuz bir şekilde görev almanızı sağlayacak eğitim ortamını oluşturacağız'' dedi.

Bornova Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Metin Orakoğlu Strateji ve Araştırma İzmir Bölge Müdürlüğüne atanan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Cavit Aydın'a plaket ve hediyesini vererek yeni görevinde başarılar diledi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 11:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?