23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Buca'da 2 otombil ateşe verildi

İzmir'in Buca ilçesinde park halindeki 2 otomobil kundaklandı. Araçların motor kısımlarına benzin dökülerek yakılmak istendiği anlaşılırken, yangın büyümeden çevre sakinleri tarafından söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay Şirinyer, 647/19 Sokak, numara 25 önünde meydana geldi. Sokak içerisinde park halinde bulunan 2 otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı. Olay sırasında Halil Baybar'a (38) ait 35 DVE 44 plakalı araç ile elektrikçilik yapan Erhan Kök'e (40) ait 35 AH 4588 plakalı otomobil alev aldı.

Şüpheliler olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirirken, alevleri göre çevre sakinleri kendi imkanları ile yangını söndürdü. Kök'ün aracındaki yangını ilk fark eden kız kardeşi Songül Kök, abisi Erhan Kök'ün otomobilini daha 4 ay önce satın aldığını, hiç kimseyle herhangi bir sorunlarının bulunmadığını bildirdi.

Araçlarda ve çevrede inceleme yapan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kundaklama olayına karıştıkları öne sürülen kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 09:41:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?