23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Büyükşehir 12'den vurdu

İZMİRLİ OKÇULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara’da düzenlenen Salon Okçuluk Şampiyonası’nda, Büyük Bayanlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde gerçekleştirilen Gençler ve Büyükler Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü takım takım ve bireysel branşlarda toplam 4 madalya topladı. 27 ilden 253 sporcunun katıldığı şampiyonada Olimpik Yay Büyük Bayanlar’da takım halinde birinci olan mavi-beyazlı ekip, aynı kategoride Damla Ergin ile altın, İlke Başken ile de gümüş madalyanın sahibi oldu. Olimpik Yay Büyük Erkekler’de ise Yusuf Göktuğ Ergin üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Salon Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nda takım olarak erkekler dışında tüm hedeflerine vardıklarını belirten Antrenör Cumhur Yavaş, “Takım olarak istediğimiz hedeflerin çoğuna ulaştık. 4 madalya ile İzmir’e dönüyoruz. Hedefimiz bundan sonraki tüm şampiyonalarda aynı başarıyı tekrarlamak. Bizlere desteğini esirgemeyen tüm yöneticilerimize teşekkürü borç biliyoruz” diye konuştu.

İZMİRLİ OKÇULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 10:00:04
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 22:54:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?