23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

CHP'li gençler şölende buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Gençlik Kolları'nın düzenlediği şölende bir araya gelen gençler, seçimde mutlak başarı sözü verdi.

Petkim Site 2'de yapılan gençlik şöleninde CHP Aliağa Belediye Başkan adayı Ömer Turgut Oğuz gençlerle halay çekti, misket oynadı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı şölende, kendisine seçim çalışmalarında büyük destek veren İlçe örgütüne, Kadın ve Gençlik Kolları ile emeği gecen herkese teşekkür eden Oğuz, gördüğü ilgiye layık olacağını ve gençlere 30 Mart sabahı Aliağa'da CHP'li belediye olacağını sözünü verdi.

Oğuz, seçimlerde iddialı olduğunu ifade ederek, "Aliağa'nın yarınlarını tehdit eden bu iktidarı yıkıp gençlerimizin geleceğini daha güzel bir hale getirmek için çalışıyoruz. İnanıyorum ki bu birlik ve beraberlik içerisinde 29 Martta partimizin tüm organları ve halkımızın büyük desteği ile Aliağa'da zafer Cumhuriyet Halk Partisinin olacaktır" dedi.

Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ise, gençlerin siyaset merkezinde yer almasının mutluluk verici olduğunu belirterek, "Gençlerimiz siyasetin aktif olarak içinde. Siyasetin aktif unsuru olan gençlerimizle beraber uyumlu çalışmalarımızın sonucu olarak Aliağa'da 30 Martta belediyedeyiz" diye konuştu.

Gecede Gençlik Kolları'nın yapmış olduğu etkinlikler ve çalışmalar slayt gösterisi olarak gösterilirken, canlı müzik eşliğinde eğlenen konuklar unutulmayacak bir gece yaşadı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 13:40:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?