23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

CHP'li vekillere eylem sürprizi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl yönetimi ve İzmir milletvekilleri Foça’da buluştu. Kapsamlı bir değerlendirme toplantısı yapmak için Foça’yı tercih eden vekilleri Karşıyaka Belediyesi tarafından işten çıkartılan KENT A.Ş. işçileri yalnız bırakmayarak eylem yaptı.

Mart ayında göreve gelen İzmir CHP İl Yönetimi ve İzmir Milletvekillerinden Güldal Mumcu, Canan Arıtman, Kemal Anadol, Oğuz Oyan, Abdulrezzak Ertan ve Bülent Baratalı’nın katılımıyla yapacakları çalışmalarla ilgili geniş kapsamlı bir değerlendirme yapmak için Foça’da bir araya geldi.

 Reha Midilli kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantı öncesi bir süre önce işten çıkarılan ve yaklaşık 75 gündür eylem yapan DİSK’e bağlı bir grup işçi gösteri yaptı. İşçiler kendilerini işten çıkaranların CHP üyesi olduğunu ve amaçlarının işlerine tekrar kavuşmak olduğunu Milletvekillerine ilettiler.

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Milletvekilleri toplantının ardından yaklaşık bir ay önce meydana gelen orman yangınında en çok zarar gören Kozbeyli köyündeki yanan ormanlık alana gezerek incelemelerde bulundu.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 18:53:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?