23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Çiçek Sokakta operasyon

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, kod adını operasyonun düzenlendiği sokaktan alan "Çiçek" operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.


Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, İzmir genelinde yürüttüğü projeli çalışmalarda Bayraklı ilçesinde uyuşturucu madde satışı yaptıklarını tespit ettiği bazı kişileri takibe aldı.
Operasyonun startını veren ekipler mahallede dikkat çekmemek ve şahısların kaçmaması için operasyona ticari taksiyle gitti. Mahalleye girdikten sonra belirlenen adreslere şok baskın düzenleyen ekipler değişik yerlere gizlenmiş esrar maddelerini ele geçirdi. Bir otomobilin farına dahi gizlenen uyuşturucular tek tek bulundu. Operasyonda 138 adet jelatine sarılmış satışa hazır esrar maddesi, 40 gram esrar maddesi, uyuşturucu maddeyi tartmakta kullanılan hassas terazi, 1 adet pompalı tüfek ve uyuşturucu madde satışından elde edilen 375 TL ele geçirildi.


Zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilirken, dışarıda bekleyen yakınları sinir krizleri geçirdi. Gözaltına alınan bir zanlının annesi baygınlık geçirirken çevrede bulunan vatandaşlar ile polis memurları kadına yardımcı oldu.
Operasyonun ardından mahalleyi temizledikleri için ekiplere teşekkür eden mahalle sakinleri polise çiçek takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2009 Cuma 14:36:54
Güncelleme :5 Haziran 2009 Cuma 14:38:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?