23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

EBSO Başkanı'ndan Vali'ye ziyaret

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın, Oda'daki görev dönemi sona ererken İzmir Valisi Cahit Kıraç'a veda ziyareti yaptı.

Taşkın, Vali Kıraç'a görevde bulunduğu süre içinde İzmirli sanayicilerin sorunlarının çözümü için gösterdiği yaklaşıma teşekkür etti. İzmir Valisi Cahit Kıraç'ı makamında ziyaret eden Tamer Taşkın, 2005 Mart ayından bu yana sürekli yükselen bir tempo ile İzmir'in Türkiye'de yatırımlar için en uygun kent olduğunu öne çıkardıklarını, Almanya'dan Çin'e, Rusya'dan Güney Afrika'ya kadar dünyanın dört bir yanında İzmir'i tanıttıklarını anlattı.

İzmir'e bir yandan yabancı yatırımcı çekmeye çalışırken diğer tarafından İzmirli sanayicileri dünyaya açma hedefiyle gece-gündüz uğraş verdiklerini belirten Taşkın, sanayicilerin ayağına kadar giden hizmetlerle Oda'nın imajını da değiştirdiklerini söyledi. Tamer Taşkın, "Türkiye'nin yıldız olduğu dönemde aktivitelerimizle etkin olduk. Birlikte EXPO sürecini yaşadık. Sanayicilerimizin her türlü konusunu birlikte paylaştık. Örnek bir çalışma dönemi geçirdik. Size şehrimiz ve Ege Bölgesi Sanayi Odası adına gösterdiğiniz çabalara teşekkür etmeye geldim" dedi.


İzmir Valisi Kıraç da, Tamer Taşkın ile Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olarak birlikte çalışmaktan memnunluk duyduğunu dile getirdi. Taşkın'ın hem bir sanayici hem de sanayi odası başkanı olarak sanayinin nabzını çok iyi tuttuğunu, çözüm bulan bir yaklaşımla görev yaptığını söyleyen Vali Kıraç, "İlkeli davranışlarınızla örnek oldunuz. EBSO'nun sizden sonraki dönemde de başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 14:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?