23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Ege Tekstil marka oldu

12 yıl önce kurulan Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Kariyer Servisi, yeni adıyla Ege Tekstil Sanayici Danışmanlık Servisi'nin düzenlediği "Sanayici tanışma toplantısı" tekstil sanayinin önde gelen sanayicileri ile yeni mezun adaylarını bir araya getirdi.


Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 30 firma ile 120 yeni mezun olacak adayın katıldığı toplantıda, firmalar sunum yaparak kendileri hakkında bilgi verdi ve işe alacakları elemanlardan beklentilerini anlattı.

Firma temsilcileri Ege Tekstil mezunlarını tercih ettiklerini belirterek kendilerinden çok memnun olduklarını ifade etti.
Ege Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü hakkında bilgi veren Bölüm Başkanı Prof.Dr.Kerim Duran, "Bu yoğun rekabet ortamında sektörün iyi yetişmiş tekstil mühendislerine her zamankinden daha fazla ihtiyac var. Bu açıdan firmalar ar-ge çalışmalarına her zamankinden daha çok önem vermeli" dedi. Bu yıl bölümlerinden mesleklerinin her alanında başarılı çalışabilecek çağdaş, kaliteli eğitim ile donatılmış, gelişime açık ve yaratıcı 45 konfeksiyon, 37 tekstil kimyası ve terbiyesi, 38 tekstil teknolojisi opsiyonundan olmak üzere toplam 120 mühendis adayının mezun olacağını belirten Prof.Dr.Duran, "Bölümümüzden bu yıla kadar 3 bin 500 tekstil mühendisini sanayiye kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Mühendislerimiz garantilidir. Garanti süresi sonsuzdur. Her türlü sorumluluk bize aittir. Güvenerek alabilirsiniz. Ege tekstil bir marka olmuştur" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 11:12:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?