23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

'Esnafın sorunu bizim sorunumuz'

AK Parti Karabağlar Belediye Başkanı adayı Dr. Sıddık Topaloğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Esnaf ziyaretlerine büyük önem veren Topaloğlu, ekibiyle İnönü Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti.

Cadde üzerindeki esnafı tek tek dolaşarak sohbet eden Topaloğlu, esnafın isteklerini dikkatle dinleyerek notlar aldı.

Başta otopark sorunu olmak üzere birçok sorunla boğuşan esnafa 29 Mart sonrası gerçek belediyecilik hizmetinin AK Parti ile geleceğini anlatan Topaloğlu, “ Yıllardır esnafın sorunları çözülmedi. Bizim belediyecilik anlayışımızda sorunlara yer yok. Nerede sorun varsa biz çözeriz. Biz geliriz metroyu bitirir, çöp sorununu kaldırır, otoparkları da yapar, esnafı rahatlatırız. Sevgililer Günü'nde çiçekçi bir esnafımızın dükkanının önünde belediye yol çalışması yapıyor. Böyle şey olur mu? Bir günde bitirilecek çalışmayı on gündür bitiremediler, esnafı perişan ettiler. Esnafımız bizim için önemlidir, onun sorunu bizim sorunumuzdur” dedi.

"EŞİT HİZMET"
Esnaf ziyareti sırasında otopark projelerini de anlatan Topaloğlu, yapacaklarıyla esnafın gerçek anlamda rahatlayacağını da söyleyerek gerçek hizmetin kendileriyle geleceğini söyledi. Topaloğlu, “Karabağlar bütününe bakılırsa belediye hizmetlerinin belli bölgelere yapıldığı rahatlıkla anlaşılıyor. AK Parti belediyecilik anlayışında böyle bir şey yok. Her bölgeye eşit hizmet gidecek. Nerede neye ihtiyaç varsa biz onu karşılayacağız. Kimden oy istediysek hiç ayırt etmeden belediye hizmetleri oraya gidecek. Biz herkese kucak açacağız, herkesin belediye başkanı olacağım. Bizim gönlümüzde herkese yer var, çünkü bizim gönlümüz geniş” diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 12:31:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?