23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Evine gelen haciz öldürdü

İzmir’in Basın Sitesi semtinde, eşinin kefil olduğu borcun ödenmemesi üzerine evlerine haciz gelen öğretmen Fatma Önder Kuyucaklıoğlu (45), beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti

Reklam firması olan Hüseyin Kuyucaklıoğlu, nakit sıkıntısı çeken büfeci arkadaşı Turan Özdil’in kredi çekebilmesi için borcuna kefil oldu.
Bir süre sonra borcun taksitlerinin zamanında ödenmemesi üzerine haciz işlemi başlatıldı. İzmir İcra Dairesi Mahkemesi heyeti, eşya tespiti yapmak için Hüseyin Kuyucaklıoğlu’nun evine gitti.

‘Ambulans geç geldi’
Göztepe Kız Meslek Lisesi’nde görev yapan müzik öğretmeni Fatma Önder Kuyucaklıoğlu, haciz geldiğini öğrenince fenalaştı ve iki kızının gözleri önünde hayatını kaybetti. Kuyucaklıoğlu’nun ani tansiyon yükselmesine bağlı olarak, beyin kanamasından öldüğü belirlendi.
Kuyucaklıoğlu’nun yakınları, icra memurlarının olay sırasında 112 Acil yardım servisini aradığını, ancak telefondaki görevlilerin hastanın bir süre sonra kendisine gelebileceğini söylediğini, ambulansın da 45 dakika geç geldiğini ileri sürdü.

İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise “Bir bayanın sinir krizi geçirdiği nöbetçi hekime bildirilmiş, bunun üzerine hekim de hastayı kısa süre takip etmelerini, eğer durumunda düzelme olmazsa tekrar aramalarını istemiştir. Daha sonraki görüşmelerde hastanın durumunun düzelmediği beyan edilmesi üzerine, olay yerine ambulans gönderilmiştir” denildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 09:55:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?