23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Gaziemir'de huzur var

Gaziemir Belediye Başkanı ve AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Adnan Yüksel, kavga, gürültü ve çamur atma ile uğraşmadıklarını belirterek, "Birilerinin eksiğini aramaktan ziyade yaptıklarımızı anlatıp Gaziemir'de eksik ne varsa onları hayata geçirmek için çalışıyoruz" dedi.


Gaziemir Belediye Başkanı Adnan Yüksel, 5 yıldır birlikte çalıştığı muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Gaziemir'e bağlı 16 mahalle ve Sarnıç'taki muhtarların tam kadro hazır bulunduğu kahvaltıda konuşan Adnan Yüksel, problemsiz ve uyum içinde bir 5 yıl geçirdiklerini ifade etti. "Seçim sürecinden sonra kazansak da kaybetsek de Gaziemir için çalışmaya devam edeceğiz" diyen AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Yüksel, tek amaçlarının Gaziemir'e hizmet etmek olduğunu vurguladı.


Beş yıllık görev süreleri boyunca mahalle muhtarları ile iyi bir diyalog içinde çalıştıklarını dile getiren Yüksel, "Hiçbir muhtarımızı hizmet olarak ta kişisel olarak ta ayırmadık, ayrı tutmadık. Herkese eşit mesafede olduk, bütün mahallelerimize eşit hizmet götürdük. Sonuçlar ne olursa olsun 30 Mart sabahından itibaren yine Gaziemir için çalışmaya devam edeceğiz. Gaziemir'de huzur var, ahenk var biz onu bozmamaya gayret ediyoruz. Bu huzuru bozmaya çalışanlara da müsaade etmeyeceğiz. AK Parti teşkilatı olarak, Gaziemir Belediyesi olarak kavga, gürültü ve çamurla işimiz yok. Seçimden sonra da yine böyle olacak. Birilerinin eksiğini aramaktan ziyade Gaziemir için neler yaptık, daha neler yapabiliriz diye düşünüyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 16:38:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?