23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Gelinlik fuarına muhteşem final

Geçtiğimiz Pazar günü başlayan 'If Wedding Fashion - 3. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nın kapanış defilesi ünlü modacı Jeyan Gedik'in koleksiyonları ile gerçekleştirildi. Uluslararası Fuar Alanı 1 No'lu Hol'de düzenlenen defilede Özge Ulusoy, Ece Gürsel, Tuğba Özay gibi ünlü modellerin yanı sıra Uğurhan Akdeniz Ajans mankenleri de görev aldı.

Podyumların başarılı ismi Ceylan Saner'in sunuculuğunu üstlendiği organizasyonun koreografisi de Uğurhan Akdeniz'e aitti. Yeni nesil moda tasarımının başarılı ismi Jeyan Gedik'in 'Whisper of The Aegean Goddess' (Ege Tanrıçalarının Fısıltısı) adını taşıyan defilesinde, 40 parçadan oluşan eski ve yeni kreasyonları yer aldı.

Ünlü mankenlerle birlikte podyumda görev alan Duygu Akdeniz, Mine Postacı, Pınar İnce, Ebru Özcan, Bürde Aslan, Simge Ünal, Pelin Süzen, Dolunay Ergin, Çağrı Davutoğlu, Buse Işık, Mevre Mayruk, Ezgi Eryılmaz, Gizem Kükrer, Aslı Saygın, Burak Gacemer ve Berk Ertan alanda bulunan izleyicilere görsel bir şölen sundu.

Etkinlikteki tüm tasarımlarında ipek kumaş kullanan modacı, kostümlerde ve motiflemelerde antik dönemin giyim desenlerini esas aldı. Ortadoğu'da önce Irak ardından da Gazze'de yaşanan saldırıları kınamak ve barış çağrısında bulunmak amacıyla farklı bir gelinlik tasarlayan Jeyan Gedik, 'Middle East Peace'  (Ortadoğu'da Barış) adını verdiği çalışmasını da defilenin finalinde sergiledi. Kostümde yanık dantelleri ve ailesini kaybeden çocukların fotoğraflarını kullanan Gedik, gelinliğin Gazze'de yaşayan çocuklar yararına satılacağını söyledi.

Organizasyonun bitiminde İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Ertan Koyuncu, Jeyan Gedik'e teşekkür plaketi verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 23:47:10
Güncelleme :26 Şubat 2009 Perşembe 10:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?