23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Genç sanayicilere yeni başkan

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Genç Sanayiciler Birliği Üyeleri, yeni başkanlarını seçti.

Meclis toplantılarına devam zorunluluğunun esas alındığı seçmen listesine göre oy kullanma hakkına sahip üyeler sandık başına gitti. Dr. Arda Beset ile Yaşar Kurt'un yarıştığı seçimde oyların büyük çoğunluğunu alan Beset, önümüzdeki 2 yıl için EBSO Genç Sanayiciler Birliği başkanlığına seçildi. İlker Aydın, Aytuğ Meçik, Ulaş Yemişçi ve Dilara Mumkaya da Yönetim Kurulu üyesi oldu. Beset'e ilk kutlama seçimdeki rakibi Yaşar Kurt'tan geldi.

EBSO Genç Sanayiciler Birliği eski başkanı Ülgen Öznur da Meclis Başkanı seçildi. EBSO Genç Sanayiciler Birliği Başkanı Dr. Arda Beset, görev süresi içinde firmalarda büyükleriyle birlikte ikinci veya üçüncü kuşak olarak görev yapan ya da kendileri girişimci olan genç sanayicilere işlerini geliştirebilmeleri için uluslar arası açılım sağlayacak çalışmalara imza atacağını söyledi.

Küresel ekonomik krizde yeniliklerin ve inovasyonun her zamankinden daha fazla önem kazandığını vurgulayan Beset, "Gençler yenilikleri ortaya çıkarıp geliştirebilen insanlardır. Biz de bu çalışmaları destekleyeceğiz. Gençleri gerek EBSO gerekse diğer kurumlarda geleceğin yöneticileri olarak hazırlayacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 10:54:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?