23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Helikopterle gaspçı avı!

İzmir'in Konak ilçesinde bir lise öğrencisinin cep telefonunu bıçak zoruyla alıp kaçan kimliği belirsiz zanlılar polis helikopteri ile arandı. Polisin alarma geçtiği olayda kaçan üç zanlının karadan ve havadan arama çalışmaları hareketli anların yaşanmasına sebep oldu.

Hürriyet Anadolu Lisesi birinci sınıf öğrencisi Berkan Zırhlı(15) üç arkadaşıyla birlikte bir süre gezdikten sonra evlerine gitmek için yola çıktı. Cumhuriyet Meydanı yakınlarında Berkan Zırhlı ve arkadaşlarının önünü kesen kimliği henüz belirsiz üç zanlı, bıçak zoruyla Zırhlı'nın cep telefonunu alıp kaçtı. Paniğe kapılan üç arkadaş yaklaşık on dakika sonra polisi arayıp durumu haber verdi. Verilen eşkal doğrultusunda çalışma başlatan polis, iş çıkış saati olması nedeniyle yoğunlaşan bölgelerde yaya olarak kaçan zanlıları ararken polis helikopteri de havadan destek verdi.

Havadan ve karadan yapılan aramalar vatandaşlar tarafından heyecanla izledi. Yapılan aramalara rağmen üç zanlı izini kaybettirmeyi başardı. Polis zanlıları tespit edebilmek için çevrede bulunan işyerlerinin güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Liseli genç Kantar Polis Merkezi'ne gelip şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2009 Cuma 10:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?