23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Hizmet eşitsizliği bitecek!

Limontepe'de vatandaşlarla kahvehane toplantısı yapan Dr. Sıddık Topaloğlu, yeni ilçede ekonomik hareketlilik sağlayacaklarını söyledi.

AK Parti Karabağlar Belediye Başkanı adayı Dr. Sıddık Topaloğlu, Limontepe'de vatandaşlarla biraraya geldi. Bingöllü vatandaşların ağırlıklı olduğu toplantıda konuşan Topaloğlu, “Hiç kimse Limontepe'de, Günaltay'da, Salih Omurtak'ta, Bahriye Üçok'ta hizmet var demesin, kimse kimseyi kandırmasın. Hizmet olsaydı Sayın Muzaffer Tunçağ aday olurdu” dedi.

Rakiplerinin seçim vaatlerine değinen Topaloğlu, belediye gücü kullanılarak seçimi kazanmaya çalışılmaması gerektiğini söyledi. Adayların hizmet yaparak oyu halktan almaları gerektiğini ifade eden Topaloğlu, "Rakiplerimiz olmayacak vaatleri söylüyorlar. Ben 600 lira adam başı para vereceğim diyemem, yalandır bu. Biz Karabağlar'a iş, yatırım getireceğiz. Karabağlar en çok yatırım alan ilçe olacak. Bizim istediğimiz Karabağlar'ın ayağa kalkmasıdır” diye konuştu.

"HALKIN BELEDİYESİ"
"Belediyede rüşvet alanın gözünün yaşına bakmam" diyen Topaloğlu, şöyle konuştu: “Belediyede sizden rüşvet isteyeni bana söyleyin, bakın o zaman ona ne yapıyorum. Belediye halkın belediyesi olacak. Kurban yerlerini alıp millete satıyorlar, belediyede nelerin döndüğünü çok iyi biliyorum. Artık geçti o günler, halka hizmet edecek bir belediye geliyor. Kardeşçe, herkese hizmet edeceğiz. Belediyede ayrım olmayacak. Bizim gözümüzde herkes aynıdır. Pazar yerlerini kapalı, modern bir yer yapacağız. Yılardır Karabağlar'ı yönetenler, bugüne kadar neden kapalı pazar yeri yapmadı? Bu bölgede bir tane kapalı, modern pazar yeri yok. Burada yaşayan insanların neyi eksik? Bunları yapmadılar, beş sene sonra da gelip sizlerden oy istiyorlar. Karabağlar'da halkımız kararını çoktan vermiştir. Halk artık değişim şart demişti."

"HİZMETTE EŞİTLİK"
Karabağlar'ın hizmet eşitsizliğine maruz bırakıldığını ifade eden Topaloğlu, seçildiği takdirde ayrım yapmayacağını ve her yere hizmet götüreceğini dile getirdi.

Hizmet eşitsizliğine karşı olduğunu belirten Topaloğlu, şunları söyledi: "Hizmet eşitsizliği devri bitti. Hatay'da ne varsa burada da o olacak. Hizmet eşitsizliğini gidereceğiz.. Yapacaklarımız anlatmakla bitmez. Kapalı pazar yerleri, Cumhuriyet Kulesi, Otoparklar, Dev akvaryum, kültür merkezleri, Spor alanları yapacağız”

Konuşmasının sonunda 29 Mart seçimlerine de kısa bir sürenin kaldığını hatırlatan Topaloğlu, “ Demokrasilerde halktan büyük güç yok. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Seçimde halkımız kazanacak, demokrasi kazanacak."
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Mart 2009 Çarşamba 12:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?