23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Huzurevinde bayram sevinci

HUZUREVİNDE BAYRAM SEVİNCİ

Kurban Bayramı'nda Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi'ne giden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve eşi, coşkuyla karşılandı.

Huzurevi sakinlerine müzik ziyafeti çeken özel bir grubun söylediği şarkılara eşlik eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yaşlılarla piste çıkıp halay çekti, oyunlar oynadı. Karabağ, "İnsan bakan olur, başbakan olur. Bana da belediye başkanı olmak nasip oldu. Önemli olan bu görevlerden sonra yaşlılıkta huzuru bulabilmek. Bazı büyüklerimiz geçim sıkıntısından ya da aile içi geçimsizlikten mağdur durumda. Onların mağdur olması bizim mağdur olmamızdır. Bu huzuru vermek de bizim görevimiz. Siz

büyükler bizim her zaman başımızın tacısınız. Huzurevine gelmeden önce planlarımın arasında bulunmasına rağmen yapsam mı, yapmasam mı diye düşündüğüm huzurevi projesini buradaki ortamı görünce hayata geçirme kararı aldım" dedi.

Başkan Karabağ, geçtiğimiz günlerde kutlanan Öğretmenler Günü dolayısı ile huzurevi sakini emekli öğretmen Mefaret Akdurak'ı da unutmadı. Başkan Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ ile birlikte Mefaret öğretmeni odasında ziyaret ederek kendisine hediye verdi.

HUZUREVİNDE BAYRAM SEVİNCİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 12:24:03
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 13:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?