23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Huzurevine 8 Mart ziyareti

AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı Mustafa Seyhan ve Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özkan'ın eşleri ile kadın partililer Dünya Kadınlar Günü'nde huzurevini ziyaret etti.

AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı Mustafa Seyhan'ın eşi Binhan Seyhan ve İlçe Başkanı Hüseyin Özkan'ın eşi Güzin Özkan ile ilçe teşkilatına üye kadınlar Salih İşgören Huzurevi'ni ziyaret etti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen ziyarette, huzurevinde kalan kadınlara çiçek verildi.

Huzurevi ziyareti ile ilgili bir açıklama yapan Binhan Seyhan, yaşlılara sahip çıkmanın bütün toplumun en önemli görevlerinden biri olduğunu söyledi. Seyhan, şöyle konuştu: "Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, bir gün gelecek ve hepimiz yaşlanacağız. Gönül ister ki, bütün yaşlılarımız kendi aileleri, çocukları ve torunları ile birlikte mutlu bir yaşam sürsünler. Ama bu her zaman mümkün olmayabiliyor. Bu yüzden de, bu kurumlara ihtiyacımız olduğunu unutmamamız gerekiyor. Biz de bu sebeple huzurevindeki annelerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamayı düşündük” diye konuştu.

Güzin Özkan ise, yaşlıların tek beklentisinin ilgi olduğunu ifade ederek, bütün vatandaşları zaman zaman huzurevi gibi sosyal hizmet veren kurumları ziyaret etmeye çağırdı.

Huzurevi Müdürü Hasan Tat da, maddi desteğe ihtiyaçları olmadığını ancak manevi desteğe her zaman ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Huzurevi gibi sosyal hizmet veren kurumların toplumdaki herkese ait olduğunu kaydeden Tat, ziyaret etmek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. 17 Mart tarihinde Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde şiir dinletisi gerçekleştireceklerini belirten Tat, herkesi geceye davet etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 14:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?