23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

İşte fuarı gözdesi altın gelinlik

İzmir'de, IF Wedding Fashion Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda sergilenen değerli taşlarla süslü altın gelinlik yoğun ilgi görüyor.

Kültürpark Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenen IF Wedding Fashion Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'na katılan firmalar gerçekleştirdikleri defilelerle ürünlerini sergileme fırsatı buluyor. Özden Gelinlik firmasının fuar için özel tasarladığı değerli taşlarla süslü altın gelinlik yoğun ilgi görüyor.

Altın gelinliğin hazırlanma sürecine ilişkin bilgi veren firma sahibi ve tasarımcı Erkan Demirkanoğlu, gelinliği yapmak için altı kişilik bir ekibin altı ay çalıştıklarını söyledi. Gelinliğe yurt içi ve yurt dışından yoğun ilgi olduğunu ifade eden Demirkanoğlu, "Gelinliğin üzerinde 500 plaka sekiz ayar altın, 15 kilogram swarowski altın kaplama taş, 100 zümrüt, 50 yakut, 50 sıtrin, 4 malahit ve iki granit taşı bulunuyor. 25 kilogram ağırlığındaki gelinliği bin 500 adet altın raptiye başlığı ile birleştirdik. Gelinliğimiz ayakkabıları, garanti belgesi ve tüm aksesuarlarıyla sergilenmektedir" dedi.

EKONOMİK KRİZ ALTIN GELİNLİĞİ DE VURDU
Demirkanoğlu, fuarda dün sergilenmeye başlanan altın gelinliğin fiyatının 600 bin dolar olarak açıklandığını ancak bu rakamın kriz nedeniyle tepki gördüğünü söyledi.

Gelinliğin fiyatını 600 bin dolar olarak açıkladıklarını anlatan Demirkanoğlu, şunları söyledi: "Fakat gelen tepkiler üzerine ekonomik kriz nedeniyle fiyatı 400 bin dolara çektik."

DUBAİ'DEN ÖZEL İLGİ
Altın gelinlik için Dubai'den beş olmak üzere yurt dışından toplam 11 firmanın talepte bulunduğunu belirten Demirkanoğlu, bu firmalarla ikili görüşmeler yapacaklarını söyledi.  Tasarladığı altın gelinliğin dünyada başka bir benzeri bulunmadığını öne süren Demirkanoğlu, şunları söyledi: "Değerli taşlarla süslü altın gelinlik dünyada ilk kez yapıldı. Başka bir benzeri yok. Zaten kimse yapamaz."
Özden Gelinlik firmasının standındaki özel bir bölmede sergilenen değerli taşlarla süslü altın gelinlik, güvenlik görevlileri tarafından korunuyor. Gelinliğe yoğun ilgi gösteren fuar ziyaretçileri, gelinliği cep telefonlarıyla görüntüleyip fotoğrafını çektiler.

Öte yandan fuar kapsamında düzenlenen defilelerde ünlü mankenler Tuğba Özay, Ece Sükan firmaların farklı modellerdeki ürünlerini sergiliyor.
 

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 00:14:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?