23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

'İzmir'e haksızlık yapmadık'

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Dr. Sıddık Topaloğlu 32. seçim bürosunu Eskiizmir'de Devlet Bakanı ve İzmir Milletvekili Mehmet Aydın'ın da katıldığı bir törenle açtı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan Topaloğlu, “ Yerel seçimlerde son kulvara iki parti girdi. Bunlardan birisi AK Parti diğeri de geriden gelen CHP'dir. Halkımız kararını sandıkta en güzel şekilde verecektir. Fakat Karabağlar'da seçim aşağı yukarı şekillendi. 22 yıldır Karabağlar'a hizmet getirmeyenlere halk gereken yanıtı verdi. Halk artık değişim istiyor, biz istiyor” dedi.

Topaloğlu'nun ardından kürsüye çıkarak bir konuşma yapan Devlet Bakan Mehmet Aydın ise şunları söyledi: “Siyaset şan, şeref için yapılmaz. Siyaset para kazanma yeri de değildir. Siyaset millete hizmet etme yeridir. AK Parti hükümeti İzmir'e haksızlık yaptı deniyor. Böyle bir şey olmamıştır. İzmir'e hükümetimizin birçok hizmeti olmuştur. Asla ayrım yapılmamıştır. Sağlıkta, eğitimde İzmir çok iyi yerlere gelmiştir. Ufak tefek aksaklıklar olsa da onları da düzeltmenin yolunu gayet iyi biliyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışını yapan Topaloğlu ve Aydın bir süre halkla sohbet ettikten sonra seçim otobüsüyle ilçede tur atarak halkı selamladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 13:45:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?