23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

İzmirspor'da Kocaoğlu coşkusu

Kentin köklü kulüplerinden İzmirspor, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ağırladı.

Başkan'ın kulübe yaptığı ziyaret, taraftarından yöneticisi ve sporcusuna varıncaya kadar büyük heyecan yarattı. Bahçelievler'deki kulüp tesislerinde Başkan Kocaoğlu için özel bir tören düzenlendi. Altyapı sporcularının sunduğu gösterileri izleyen Kocaoğlu'na, İzmirspor Kayyum Heyeti Başkanı Cihangir Marmara tarafından kulübün rozeti takıldı.

Büyükşehir Belediyesi'nin kentteki bütün spor kulüplerine ayrım gözetmeksizin yardım ettiğini belirten Marmara, “Kulüp binamızın iç dış bakım ve boyası İZBETON tarafından yapılmıştır. Profesyonel futbol takımımızın sponsoru ise İZELMAN A.Ş.'dir” dedi.

Metro'nun Üçyol'dan sonraki istasyonuna da “İzmirspor” adının verildiğini hatırlatan Cihangir Marmara, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin desteği ile kulübün eski günlerine döneceğine inandığını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise İzmirspor'un Cumhuriyetle yaşıt bir kulüp olduğunu belirterek “Kentimizin diğer köklü kulüpleri Altay, Karşıyaka, Göztepe, Altınordu ve Bucaspor ile birlikte İzmirspor'un da her yıl bir üst lige terfi edebilmesi için yardımlarımızı arttırarak sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmirspor ziyaretinin ardından gittiği Karabağlar ilçesinde, Göztepeli geçlerin hediye ettiği atkıyı boynuna takarak onlarla birlikte 'Göz-Göz' çekti.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 10:28:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?