23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

İZTO'da seçime doğru

İzmir Ticaret Odası (İZTO) üyelerinin oluşturduğu "Değişim Grubu", seçimlerde Mobilya Meslek Komitesi'ne aday olduklarını açıkladı.


Tüccar Kulübü'nde basın toplantısı düzenleyen Değişim Grubu üyeleri, 06 Şubat 2009 tarihinde yapılacak oda seçimlerinde Mobilya Meslek Komitesi yönetimine aday olduklarını açıkladı. Toplantıda grup adına konuşan Derman Madeni Eşya yöneticisi Derviş Doğan, İZTO'da mobilya üretimi, satışı ve ticareti konusunda faaliyet gösteren üyelerin odada seslerini duyuramadıkları gerekçesiyle Mobilya Meslek Komitesi'ne "Değişim Gurubu" adıyla aday olduklarını bildirdi.

Küresel krizle birlikte sorunların arttığını ve bu süreçte herkesin birbirine destek olması gerektiğini dile getiren Doğan, daha etkin bir komite için yönetime aday olduklarını belirterek, "Mevcut komite ile üyeler arasında müthiş bir kopukluk var. Komiteye şikayetlerimizi, sorunlarımızı iletmemize rağmen hiçbir şey değişmedi. Bizler bu noktada değişim grubunun tecrübelerini ve bilgi birikimini paylaşmak amacıyla sorumluluk üstlenerek bu göreve talibiz. Bu sorumluluğun farkında olarak, tecrübe ve bilgi birikimimizle aşamayacağımız hiçbir sorunun olmadığını biliyoruz. Ulaşılabilen, daha etkin, proje üreten, sadece sorunları değil, çözüm önerilerini de ortak akıl ile sergileyebilen bir komite hedefliyoruz. İzmirli meslektaşlarımızdan oylarına sahip çıkmalarını istiyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 14:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?