23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

İZVAK'ta Ürkmez güven tazeledi

İzmir Gücü Spor Vakfı'nın (İZVAK) 9. Olağan Kongresi'nde Başkan Levent Ürkmez güven tazeledi. Hilton Oteli'nde düzenlenen ve divan başkanlığını Burhan Özfatura'nın yaptığı kongrede Levent Ürkmez oybirliği ile yeniden başkan seçildi.

Önümüzdeki üç yıl boyunca İzmir sporunu başarılı günlerine yeniden taşıyacak projeleri sürdüreceklerini belirten İZVAK Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, bir endüstri haline gelen futbolun, kentlerin ekonomilerine büyük katma değer sağladığını kaydederek, kulüplerin kalıcı gelir elde etmelerinin önemini vurguladı.

İzmir futbolunun altyapısının güçlendirilmesi amacıyla Buca ve Yeşilyurt'ta tesisler kurarak İzmir kulüplerine kalıcı yatırımlar kazandırdıklarını sözlerine ekleyen Ürkmez, "İZVAK'ın futbol kulüplerine il belediye bütçelerinden yüzde bir ve ilçe belediyelerinden de yüzde 0,5 pay ayrılmasını öngören yasa tasarısı kulüplere büyük bir katkı ve kalıcı gelir sağlayacak. Tasarının yasalaşması için yeni dönemde de mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi.

Levent Ürkmez başkanlığındaki İZVAK Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: "Ahmet Taşpınar, Deniz Barçın, Emin Özmen, Erdoğan Tözge, Fatih Dalan, Nazım Dörtbudak, Selahattin Sakıpağa, Turhan Urhan, Hüseyin Terzioğlu, Namık Marmara, Ömer Dinçer, Şeref Üstündağ, Tolga Dugles"

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 14:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?