23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Kaya'nın sitesine ziyaretçi akını

Aliağa Belediye Başkanı ve Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Tansu Kaya 2. dönem gerçekleştireceği projeleri ve geçmiş dönemde hayata geçirdiği projeleri www.tansukaya.com.tr adlı web sitesinde de tanıtıyor.

Aliağa'ya çağ atlatacak projeler diye nitelendirdiği projeler ile birlikte geçmiş dönemde yapılan çalışmalar, İl Genel ve Belediye Meclis Üyesi adaylarının da bulunduğu sitede Başkan Kaya'nın özgeçmişi, televizyon ve radyo programları ve geniş bir haber portföyü de bulunuyor.

Aliağa'nın değişim ve gelişimi için dur durak bilmeden çalışan ve yaptığı hizmetler ile halkın takdirini toplayan genç Başkan Kaya İnternet üzerinden de halka ulaşarak yapılan çalışmalar hakkında vatandaşın bilgilenmesini sağlıyor. Toplam 260 sayfadan oluşan Aliağa Belediyesi'nin 2004-2009 yıllarında yaptığı çalışma kitabının da interaktif olarak sunulduğu site şimdiden ziyaretçi akınına uğruyor.

2009 yerel seçimleri öncesinde Aliağa ve Helvacı beldesi için yeni dönem projeleri'nin özel illüstrasyon tekniği ile hazırlanmış görsellerinin yer aldığı site büyük ilgi görüyor.

İçerisinde Aliağa için 39, Helvacı için 15 projenin yer aldığı toplam 54 proje'nin Aliağa'ya çağ atlatacağını söyleyen Başkan Kaya; "Aliağa halkına geçmiş dönemde vaat ettiğimiz çalışmaları büyük oranda gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımızı bir çok alanda halkımız ile paylaştık. Şimdi yeni dönemde gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projeleri halkımızla paylaşıyoruz. Aliağa'nın mevcut durumunu göz önüne alarak, ihtiyaçlar doğrultusunda hazırladığımız bu projeleri de hayata geçireceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Yaptıklarımız ortada, yapacaklarımızda ortada. Halkımız yaptığımız çalışmaları interaktif olarak bu siteden takip edebilirler. Yine yapacağımız çalışmaları ve projeleri de bu siteden görme imkanına sahipler" diye konuştu

Aliağa Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Tansu Kaya seçim sürecinde tüm adayların net bir proje ile halkın karşısına çıkamadığını ve sadece kuru laf ürettiklerini belirterek; "Aliağa gibi devasa ölçekteki bir yer için ufkunuz çok geniş olmalı. Yaparız, yapabiliriz, yapmaya çalışacağız gibi laflar ve neyi nasıl yapacaklarını dahi anlatamayan akıllar Aliağa'ya yön veremez. Böylesine önemli bir kente yaşayan insanlarımızın hayalleri ve beklentileri doğrultusunda atılan adımların yanı sıra halkımıza yep yeni açılımlar getirecek projelerde üretmelisiniz. Biz öyle yaparız, yapmaya çalışırız demiyoruz, bilmem ki gibi sözleri de lügatimize sokmadık, sokmayız. Ne yaptıysak ve ne yapacaksak bir bir anlatıyoruz. Geçmiş dönemde verdiğimiz sözlerin yüzde 90'ını yaparak bunu gösterdik, şimdi de bu projelerimizin yüzde 95'ini yapacağız. Laf değil icraat ve proje üretip hayata geçiriyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 23:51:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?