23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Kocaoğlu seymen oldu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, haftasonu Artvinliler, Karslılar, Kulalılar ve Karadenizliler'le bir araya geldi. Kocaoğlu'nun yöre dernek ziyaretleri, ilginç görüntülere sahne oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hafta sonu programını yoğun bir tempoda yöre ve muhtarlar derneğinin düzenlediği dayanışma gecelerine katılarak geçirdi.

İlk durağı İzmir Muhtarlar Derneği'nin dayanışma yemeği olan Başkan Kocaoğlu'na, İzmir Muhtarlar Derneği Başkanı Ayşe Taylan tarafından, kentte yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sunuldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı da, 5 yıl içinde sergilenen koordineli çalışma ve işbirliği için muhtarlara teşekkür etti.

Karadeniz Dernekleri Konfederasyonu'nun (KADEKON) gecesine ise yoğun sevgi tezahüratları içinde katılan Başkan Aziz Kocaoğlu, burada hemşehrileriyle kucaklaştı ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Salona girişte MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Müsavat Dervişoğlu ile karşılaşan Başkan Aziz Kocaoğlu, rakibi öperek başarılar diledi.

Konfederasyon Başkanı Hızır Murtezaoğlu eşliğinde salondaki vatandaşları selamlayan Başkan Kocaoğlu, konuşma yapmak için çıktığı sahnede bir sürprizle karşılaştı. Gecede sahne alan Karadenizli sanatçı tarafından Başkan Kocoğlu için uyarlanmış şarkı, büyük ilgi topladı. Şarkıda şu dizeler yer aldı: “Adaysın CHP'den, hem sevindik hem coştuk / İşte güzel İzmir'e biz bu başkanı seçtik / Şimdi artık İzmir'de dalgalanıyor sancak / Aziz Kocaoğlu'na seçim yakışır ancak / Oyunlarla, türkülerle destekledik sizleri / Gene başa geldin mi hiç unutma bizleri"

Dayanışma gecesinde Başkan Aziz Kocaoğlu ve protokol konuklarına, geleneksel Karadeniz yazması motiflerinde atkı hediye edilirken, hamsili pilav da ikram edildi. Bayraklı Karslılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin gecelerine de katılan Başkan Aziz Kocaoğlu, dernek üyelerinden büyük ilgi gördü.

Bayraklı'da Kulalılar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği'ne bir ziyaret gerçekleştiren Kocaoğlu'na, Dernek Başkanı Veli Topal, hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi verdi. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde Karabağlar ve Bayraklı'da büyük yatırımlar gerçekleştireceklerini söyleyen Kocaoğlu, Cengizhan Mahallesi'nin üst bölümünde 210 dönümlük alanda kültür merkezi, spor sahalarının olduğu dev bir rekreasyon alanı projesi için ihaleye çıktıklarını müjdeledi.

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Hasan Karabağ'ın da eşlik ettiği ziyarette Kocaoğlu, Kulalılar'ın yöresel Seymen kıyafetini giydi ve kendisine ikram edilen şekerli, peynirli ve ıspanaklı pideyi yedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 12:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?