23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Kocaoğlu'nun Anadolu turu

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, hafta sonu programının önemli bölümünü hemşehri derneklerinin davetlerine ayırdı. Artovalılar, Vartolular, Ahlatlılar ve Tokatlılarla bir araya gelen Başkan Kocaoğlu'nun birlik ve beraberlik çağrıları, Anadolu derneklerinden büyük destek gördü.

İzmir'deki dernek ve sivil toplum örgütlerinden Başkan Aziz Kocaoğlu'na destek yağıyor. Cumartesi günü Beyşehir Şamlar Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret ettikten sonra, Artova-Ayazma Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Varto Kültür ve Dayanışma Derneği'nin gecelerine katılan Başkan Kocaoğlu, Pazar günü ise Ahlat Kültür ve Dayanışma Derneği ve Tokat Dernekleri Platformu'nun düzenledikleri etkinliklerinde kendisine gönül verenlerle bir araya geldi.

Anadolu'nun dört bir köşesinden gelerek İzmir'de buluşan vatandaşlara hitap eden Başkan Aziz Kocaoğlu, bütçesi ve çalışan sayısı bakımından Ege Bölgesi'nin en büyük kurumu olan İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni hiçbir şaibeye meydan vermeden, herkese eşit davranarak yönetmiş olmanın gururunu yaşadığını söyledi.

5 yıllık süre içinde halkın yararına olmayan, kişilerin ya da zümrelerin çıkarına yönelik bir tek imza atmadığını vurgulayan Başkan Aziz Kocaoğlu, “Sizden aldığımız güçle, size layık olmak ve gönlünüzde kurduğumuz tahtı daha da ileri götürmek için çalışıyoruz, çalışacağız, çabalayacağız” dedi.

Halkla birlikte kutsal bir mücadele verdiklerinin altını çizen Başkan Kocaoğlu, “Bu mücadele, halkın belediye başkanı olmak için verilen mücadeledir. İzmir'in en önemli makamında bu görevi 5 yıldır namusumla, şerefimle taşıdım, taşımaya da devam edeceğim. Nasıl bir yönetici olduğumuzu, nasıl çalıştığımızı, Belediye'nin bir kuruşunu heba etmemek için nasıl sabahlara kadar uğraştığımızı mesai arkadaşlarım ve dostlarım biliyorlar. Bu çabalarımızın karşılığını almaya başladık. 2010 yılı içinde, bu kentte yaşayan insanların gelirinin nasıl arttığını, kentin nasıl kalkındığını hep birlikte görecek ve yaşayacağız. 3,5 milyon hemşehrimizden aldığımız güçle hiç durmadan çalışıyoruz, çalışacağız. Çünkü işimiz İzmir, gücümüz İzmir” şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 12:11:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?