23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Konak'ta otomobil kundaklandı

İzmir'in Konak ilçesi Çimentepe semtinde bir otomobil kundaklandı. Otomobili saran alevler bir başka otomobile de sıçrayınca yangın büyüdü. Çevrede paniğe neden olan yangın vatandaşlar tarafından söndürüldü.

Olay gece saat 02.30 sıralarında Çimentepe semti 795/1 sokak içerisinde meydana geldi. Sokak içerisinde park halinde bulunan Mehmet Erdoğan'a ait 34 ET 1082 plakalı araçtan alevler çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye gelmeden önce yangına müdahale eden vatandaşlar alevlerin azalmasına engel olamazken yangın büyüyerek yine park halinde bulunan emekli Sezai Öz'e ait 35 AJL 57 plakalı araca sıçradı. Yangın kontrol altına alınamazken çevredeki vatandaşlar evlerinden kovalarla getirdikleri sularla yangını söndürdü.

Yanan otomobiller kullanılamaz hale gelirken otomobilinin alevler içinde yanışını çaresizce seyreden Sezai Öz, "Ben baktığımda arkadaşımın otomobili yanıyordu birden benim otomobilime de sıçradı. Ben de alevlerin içinde olan aracımı çektim'' diye konuştu.

Olayın ardından inceleme yapan itfaiye ve polis ekipleri yangının Mehmet Erdoğan'ın otomobile dökülen yanıcı bir maddeden çıkmış olabileceğini belirtti. Polis ekipleri araçları yakan kişi ya da kişilerin yakalanması için çok yönlü çalışma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 10:54:20
Güncelleme :7 Haziran 2009 Pazar 10:56:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?