23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

'Mağara Adamı' İzmir'de

1991 yılından bu yana 35 ülkede, 17 ayrı dilde sahnelenen ve 10 milyondan fazla kişi tarafından izlenen “Mağara Adamı” (Caveman) İzmir'e geliyor.

Her geçen gün hayranlarına yenilerini ekleyen Mağara Adamı, 11 Mayıs Pazartesi İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde İzmirlilerle buluşacak. Rob Becker'ın erkeklerin ilk çağdan bu yana hiç değişmeyen özelliklerini çok eğlenceli bir dil ile anlatan oyunu, Broadway tarihinin en uzun soluklu tek kişilik oyunu ünvanını elinde bulunduruyor. İnsanlık tarihi kadar eski “cinsiyetler çatışmasını” eğlenceli bir dille sahneye taşıyan oyun, eşine karşı savunmasını “erkekler avcıdır, kadınlar toplayıcıdır” diye yapan, bir adamın hikayesi.

New York Times'ın bir komedi fenomeni olarak nitelediği “Mağara Adamı” kadınlarla erkekleri bu kadar farklı kılan nedir?” sorusunun cevabını arıyor. Dünya varolduğundan bu yana yaşanan kadın-erkek çekişmesi Mağara Adamı ile erkeklerin gözünden tüm dünyada milyonlarca insanı güldürüyor. Oyun Arjantin'de de, Finlandiya'da da, Japonya'da da, Güney Afrika'da da, Londra'da da, ABD'de de aynı kahkahalar ve benzer tepkiler ile izleniyor.
Dizi ve sinema filmleriyle seyircinin yakından tanığı Alper Kul, sahnede performansıyla seyirciyi hem eğlendiriyor hem şaşırtıyor.
Bilet satış noktaları şöyle: "İsmet İnönü Sanat Merkezi Gişe, Alsancak D&R, Karşıyaka Pan Kitapevi, Bornova Palme Kitapevi" Bilet fiyatlarının ise 25-35 TL olarak belirlendiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 18:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?