23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Menemen'de Kocaoğlu coşkusu

29 Mart yerel seçimlerinin ardından Menemen Belediyesi'ni ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Menemenliler tarafından coşkuyla karşılandı.

İzmir halkının büyük desteği ile seçilmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Kocaoğlu, “Bize verilen bu yüksek oy güven ifadesidir. Doğru politika izlediğimizi 29 Mart'ta İzmirli hemşehrilerimiz test etmiştir. Şimdi halkımıza daha nasıl iyi hizmet verebileceğimizi araştırıyoruz. Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin'i makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. Başkan Kocaoğlu, Menemen Belediyesi önünde davul zurna eşliğinde Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, belediye personeli ve meclis üyeleri tarafından coşkuyla karşılandı.

Ziyarette 29 Mart yerel seçimlerini değerlendiren Başkan Kocaoğlu, Menemen'de çok güzel bir sonuç alındığını, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Menemen CHP ilçe örgütünün birlikte başarılı bir çalışma sergilediğini söyledi. 29 Mart seçimlerinin kendisi için de bir sınav olduğunu ifade eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Meclisin seçtiği belediye başkanı olarak 5 yıl görev yaptık. Her ilçede halkın huzuruna çıktığımızda da İzmirli hemşehrilerimizin çok büyük bir teveccüh ve desteği ile seçimi almak bizi çok mutlu etti. Doğru bir politika izlediğimizi 29 Mart'ta İzmirli hemşehrilerimiz test etmiştir. Daha iyi nasıl hizmet verebileceğimizi araştırmamız gerekiyor. Bize bu oy verildi. Oy ne kadar yüksek olursa beklenti de o kadar yüksek olur. Bu oy aynı zamanda bir güven ifadesidir. Var gücümüzle vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 16:53:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?