23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Narlıdere’de Batur üçüncü kez

2004 seçimlerinde yüzde 49.53 oy alan Narlıdere Başkanı, bu kez yüzde 69.41’e ulaştırdı

Narlıdere’de CHP’nin mevcut Belediye Başkanı Abdül Batur, mevcut rakiplerine büyük fark atıp belediye başkanlığı seçimlerini yüzde 70.32 oy alarak kazandı.

2004 yılında yapılan belediye başkanlığı seçimlerinde oyların yüzde 49.53’ünü alarak belediye başkanı seçilen Abdül Batur, bu seçimlerde oy oranını daha da yükseltmeyi başararak, rakiplerini rahat geçti. 10 yıldır başkanlık yapan Batur’un en yakın rakibi olan AK Parti Belediye Başkan adayı İsmail Haydaroğlu, seçimlerde hedeflediği oyu alamadı ve yüzde 15.96’da kaldı. MHP Narlıdere Belediye Başkan adayı Erkan Çelik de 3.58 oy oranı ile dördüncü sıraya yerleşti. Bu ilçede EMEP 4.58 ile üçüncü oldu

LAYIK OLACAĞIZ
Seçim sonuçlarını değerlendiren Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, aldığı oyların Narlıdere halkının kendisine ve ekibine gösterdiği güvenin ispatı olduğunu söyledi. Abdül Batur, “Oylarımızı büyük oranda artırmayı başardık. Narlıdere’de seçimlerde ortaya çıkan tablo, Narlıdere halkının bize gösterdiği güven ve teveccühün sonucudur. Bu onurlu göreve ve halkın bize gösterdiği güvene layık olmaya çalışacağız. Seçim sonuçları bize çalışmalarımızda yol gösterecektir. Verilen oylar, daha güzel bir Narlıdere ve daha büyük işler için bize ivme ve moral kazandıracaktır” diye konuştu. Seçimleri rekor oy oranı ile kazanmasının önemli olmadığını da dile getiren Abdül Batur, “Rekor önemli değil. Benim için önemli olan Narlıdere halkının belediye başkanlığı gibi onurlu bir göreve bizi üçüncü defa layık görmesidir” şeklinde konuştu.

TREN GELECEK
İzmir’de insanların sahil ile buluştuğu en önemli ilçesi olan Narlıdere’nin çok güzel hizmetlere layık olduğunu kaydeden Batur, “İlçemizin konumuna uygun olarak hazırladığımız projeler mutlaka hayata geçecek. Özellikle de nostaljik tren gerçekleşecek” dedi.
 

Yeni Asır
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 14:18:32
Güncelleme :30 Mart 2009 Pazartesi 14:27:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?