23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Oda başkanları İzmir'de buluştu

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Genel Başkanı Fevzi Apaydın katılımıyla Ege bölgesi illerindeki Şoförler ve Otomobilciler Odaları'nın bölge toplantısı İzmir'de gerçekleştirildi.

Ege bölgesi illerindeki Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlarının katıldığı toplantıda, TŞOF Genel Başkanı Fevzi Apaydın'ın yanısıra, Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri, Trafik Şube Müdürlüğü temsilcileri, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili Bekir Duvarcı ve yönetim kurulu üyeleri ile Aydın, Muğla, Uşak ve İzmir illerinden 64 oda başkanı da hazır bulundu.

Türkiye genelinde yapılan toplantılarda tüm oda başkanları ile buluştuklarını belirten Fevzi Apaydın, Ege Bölgesi'nin son durağı olan İzmir bölge toplantısına 4 ili davet ettiklerini ve tüm oda başkanlarının katılmış olmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Apaydın, il ve ilçe odalarının olduğu yerlerde gerek belediyelerle, gerek bazı kamu kesimleri ile sorunlar yaşadıklarını, amaçlarının bu sorunları yerinde tespit etmek ve ilgili bakanlara, genel müdürlere taşımak olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Sadece yöresel sıkıntıları dinlemekle kalmıyoruz, onların yaptığı çalışmaları da paketler ve satır başları halinde gittiğimiz yerlerde arkadaşlarımıza anlatıyoruz. Bu çalışmalarımızdan daha ziyade bizi ilgilendiren Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'yla ilgili sorunları çözmek için Ankara'da çaba harcıyoruz. Şimdi hizmeti esnafımızın ayağına götürmek ve sorunları yerinde değerlendirmek amacıyla yola çıktık".

Toplantıda şoför esnafının almak zorunda olduğu belgelerin daha kolay alınabilmesi için öneriler sunulurken, belgesiz şoförün kalmaması için şartların iyileştirilmesi gerektiği vurgulandı.

Toplantıya ev sahipliği yapan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık ise esnafın sorunlarına sahip çıkıp çözümü için mücadele veren Başkan Apaydın'a teşekkür etti. Esnafın sorunlarının belirlendiği bölge toplantılarının çok iyi geçtiğini söyleyen Başkan Anık, Ege Bölgesi il ve ilçe oda başkanlarının örnek gösterilecek bir birliktelik sergilediğini, sorunların çözümü için artık daha fazla mücadele edeceklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2009 Cumartesi 12:07:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?