23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Ordu Üniversitesi standına ilgi

12-14 Mart tarihleri arasında İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen Educaturk 2009 Eğitim Fuarı'na katılan Ordu Üniversitesi standı, öğrencilerden yoğun ilgi gördü.


İzmir Kültürpark Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen Educaturk 2009 Eğitim Fuarı'nda standı bulunan Ordu Üniversitesi'ne İzmirli öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 17 Mart 2006 tarihinde kurulan Ordu Üniversitesi aktif olarak Fen-Edebiyat, Ziraat, İktisadi ve İdari Bilimler, Deniz Fakültesi, Ordu, Mesudiye, Ünye ve Fatsa Meslek Yüksekokulları ve bir sağlık meslek yüksekokulu ile eğitim ve öğretim hayatına başladı.

İki gün boyunca devam eden Educaturk Eğitim Fuarı'nda öğrencilerle buluşma imkanı yakaladıklarınıve ilgiden memnun olduklarını belirten Ordu Üniversitesi Basın Halkla İlişkiler Sorumlusu Serhande Urkaya, Ordu'nun çok güzel bir şehir olduğunu söyledi. Urkaya, şehrin genç üniversitesinde okumaya talip olan gençleri Ordu'ya beklediklerini ifade etti.


Ordu Üniversitesi'nin Karadeniz Teknik Üniversitesi ile 19 Mayıs Üniversitesi'ne bağlı fakültelerden doğarak sağlam temeller üzerine kurulduğuna dikkat çeken Urkaya, şöyle konuştu: "Ordu Üniversitesi hedefleri oldukça yüksek olan bir üniversite. Bu doğrultuda çalışmaları sürdürüyoruz ve öğrencilerimizle birlikte büyüyeceğimiz için yanımızda olmalarını istiyoruz."


Aktif olarak dört fakülte ile eğitim öğretim hayatına başlayan Ordu Üniversitesi'nde Tıp Fakültesi kurulması için de çalışmalar başlatıldığını belirten Urkaya, fakültenin kurulma aşamasında olduğunu ve son hazırlıkların tamamlanmasını beklediklerini ifade etti.
Üniversitenin Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Tamer Gönül ise İzmir'de gerçekleştirilen Educaturk'e öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, kendilerinin de üniversitelerini tanıtma imkanı bulduklarını ve ilgiden memnun olduklarını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 16:15:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?