23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Otobüse çarpan motosikletli öldü

İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında dikkatsizlik sonucu belediye otobüsüne arkadan çarpan PTT'de dağıtım görevlisi olarak çalışan motosiklet sürücüsü Murat Sünnetçi (35) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Otobüs şoförü ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Cuma sabahı saat 10.30 sıralarında Yeşildere Çevre Yolu Ballıkuyu üst geçidi yakınlarında meydana gelmişti. Konak'tan Buca yönüne gitmekte olan PTT'de dağıtım görevlisi olarak çalışan 3 çocuk babası Murat Sünnetçi (35) yönetimindeki 35 PT 297 plakalı motosiklet dikkatsizlik sonucu önünde seyreden 29 yaşındaki Yaşar Uyla'nın kullandığı Fahrettin Altay- Ayakkabıcılar Sitesi seferine yapan belediye otobüsüne arkadan çarptı. Kazanın ardından Sünnetçi ağır şekilde yaralandı.

Sünnetçi, daha sonra olay yerine çağrılan ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından gözaltına alınan otobüs şoförü Uyla, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 09:38:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?