23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Projeleri yok çamur atıyorlar!

Aliağa Belediye Başkanı ve Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı Tansu Kaya, kendilerinin her gittikleri yerde ilçenin geleceği için hazırladıkları projeleri anlattıklarını söyledi.

 Ak Parti'nin üç numaralı seçim bürosu olarak kullanılan Ateş Kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kaya, "Biz sizlere beş yıllık hizmet süresinde yaptıklarımızı ve bundan sonra ilçemizin gelişmesi ve daha da güzelleşmesi için yapacaklarımızı anlatıyoruz. Aliağa için il belediyelerinde dahi seçim beyannamesine konmaya cesaret edilemeyecek tarzda projeler hazırladık" diye konuştu

Aliağalı hemşerilerinin refahını yükseltmek için çalışırken muhalefet partilerinin hiçbir somut proje ortaya koyamamalarını eleştiren Başkan Kaya; "Bakın muhalefet partilerine hep bir karalama kampanyasının içindeler. Yapmayı düşündükleri hiçbir somut proje yok. Sadece ve sadece karalama kampanyası üzerinden bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Ak Parti'yi ve şahsımı karalayarak Aliağalılardan oy alacaklarını sanıyorlar. Aliağa'ya ilişkin vizyonları yok. Neler yapacaklarını söylemiyorlar. Çamur siyasetiyle, iftira siyasetiyle günlerini geçiriyorlar. Ama benim Aliağalı vatandaşlarım, bunların hepsini görüyor ve değerlendiriyor. Onlara en güzel cevabı ben değil, 29 Martta Aliağalı değerli hemşerilerim sandıkta verecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" şeklinde konuştu.

Başkan Kaya'nın konuşma yaptığı toplantıya Babası Nazmi Kaya ve Annesi Kadriye Kaya'da katılarak başkan adayı oğullarına destek verdiler.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 13:37:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?