23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Sarışın'dan muhtarlara süper vaat

Devlet Bakanı ve İzmir Milletvekili Mehmet Aydın'ın da katıldığı muhtarlara yönelik toplantıda konuşan Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın, seçim bölgesinde görev yapan 111 muhtardan birini göreve geldiğinde başkan yardımcısı yapacağını söyledi.

Devlet Bakanı Mehmet Aydın'ın da Ahmet Sarışın'a destek vermek amacıyla katıldığı muhtarlar toplantısında AK Parti Konak İlçe Başkanı Fevzi Bayram da hazır bulundu. Devlet Bakanı ve İzmir Milletvekili Mehmet Aydın toplantıda yaptığı konuşmada, İzmir'in iyi yönetilemediği için partisinin 'Değişim Şart' sloganı ile yola çıktığını hatırlattı.

Hizmet alanında yapılacak köklü bir değişimin olmasını gerektiğini vurgulayan Bakan Aydın, "İzmir'de gerekli hizmetin yapılması için hiç bir eksik göremiyorum. Burada oldukça bilgili, kültürlü ve çalışkan insanlar bulunmaktadır. Taha Bey'in de söylediği gibi İstanbul'un plancıları İzmir'dedir ve bu insanları kullanmak gerekir" dedi.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın da konuşmasında, muhtarların kent için önemine dikkati çekti. Her muhtarın kendi mahallesinin başkanı olduğunu belirten Sarışın, "Sorunların belirlenmesi ve çözümü için ilk olarak muhtarlar dikkate alınacaktır. Yönetime geldiğim zaman 111 muhtarın kendi aralarında seçtiği bir muhtarı başkan yardımcısı yapacağım" dedi.

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarışın, meclis üyesi adayları ve Konak İlçe Başkanı Fevzi Bayram'ın da katılımıyla İkiçeşmelik Seçim Bürosu Açılışı'nı yaptı. Açılışta davul zurna ile karşılanan Sarışın, burada da büyük sevgi gösterisi ile karşılandı.

Açılışa gelen vatandaşlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Sarışın, "Bugün buraya hepiniz kendi hür iradenizle geldiniz. Bana sadece bugün değil buraya her gelişimde olağanüstü sevgi gösterdiniz. Ben buraya her gelişimde çok mutlu ayrılıyorum. 29 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde sizlerden olana, içinizden birine yani Ahmet Sarışın'a oy vermenizi istiyorum. Beni sadece seçim öncesinde değil başkan olduktan sonra da buralarda sizlerin arasında görebileceksiniz. Sizlerin sorunlarını en iyi bilen ve bunların çözümü için sizlerle ortak hareket edecek olan bir başkan olacağım" diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 14:25:33
Güncelleme :14 Mart 2009 Cumartesi 14:42:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?