23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

SP Kadın Kolları'ndan teşkilat eğitimi

Saadet Partisi (SP) İzmir Kadın Kolları üyeleri, Eğitim Başkanlığı tarafından organize edilen eğitim programında bir araya geldi.

İl Başkanlığında düzenlenen eğitim çalışmasında SP Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Mete Gündoğan ekonomik gelişmeler hakkında bilgi verirken, uzman eğitimciler Muhittin Yıldırım ve Naim Öztürk, çalışma sistemi ve teşkilat modeli ile ilgili ders verdi. Saadet Parti'li hanımların yoğun ilgi gösterdiği programa kadın kolları ilçe başkanları ve birim başkanları katıldı.

Parti içi eğitim seminerinde fert ve toplum bazında maddi ve manevi açıdan daha iyi yaşama şartlarının meydana gelmesi için teşkilatlı bir şekilde çalışmanın önemi vurgulandı. Planlı ve programlı faaliyet göstermenin yanı sıra kararlı, duyarlı ve devamlı çalışmaların yapılması gerektiğinin altı çizilen seminerde, teşkilat mensuplarının halkla sağlıklı iletişim kurmalarını sağlamanın hedeflendiği bildirildi.

Eğitim seminerini değerlendiren Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Suna Canıtez, görevlendirmelerin daha sağlıklı ve çalışmaların daha bilinçli yapılmasını sağlamak için böyle bir program organize ettiklerini belitti.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 11:45:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?