23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

SP Karaburun adayı darp edildi

Saadet Partisi (SP) Karaburun Belediye Başkan adayı Necati Sivri, kardeşi Dursun Sivri ve yanlarında bulunan partili iki bayanın, seçim bürosu önünde sürdürdükleri çalışmalar sırasında polis olduğunu iddia eden bir şahıs tarafından darp edildiği iddia edildi.

Dursun Sivri, görgü tanıklarının şaşkın bakışları arasında dövüldü. Olay sonrası karakola götürülen Necati Sivri ve kardeşi Dursun Sivri'nin, burada da tartaklandığı iddia edildi. Kalp hastası olan Karaburun adayı Sivri olay sonrası hastaneye kaldırılırken, darp gören çalışma arkadaşları da adli tıbba başvurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan SP İl Başkanı Ali İntaş, “Teşkilat olarak gerekli mercilere resmi şikâyetlerde bulunduk. Olay savcılığa intikal etti. Konunun peşini asla bırakmayacağız. Sorumluların acilen bulunarak adalet önünde hesap vermelerini istiyoruz” dedi.

İntaş, saygı ve hoşgörü içerisinde geçmesi gereken seçim sürecinde Karaburun'da SP adayı ve çalışma arkadaşlarının başına gelen üzücü olayın demokrasiyi yaraladığını ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 09:06:51
Güncelleme :19 Mart 2009 Perşembe 09:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yeşim erol IP: 88.244.67.xxx Tarih : 19.03.2009 19:03:52

ewt bu olayın ıcerınde bızde vardık.olayı karsıdan ızledık yazıklar olsun emnıyetın taraflı oldunu bır kez daha gorduk .saadet partısının butun calısanları ve beledıye baskn adayı hem provoktorler tarafından hemde emnıyet guclerı tarafından haince saldırıya uğranıldı.ama saadet partısının ve bldye bskn adayının bole olaylara meydan vermıycenı bılıyoruz daha guclu.daha ıddalı gumbur gumbur gelıyoruz zafer ınananlarındır.