23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Taksicilere sahur kumanyası

Konak Belediyesi Basmane'de bulunan hizmet binasında Konak ilçesinde çalışan taksi şoförlerine sahur kumanyaları dağıtıyor.

Sıcak çorba, soğuk sandviç ve sudan oluşan kumanyaya yoğun ilgi gösteren şoförler İzmir'de ilk kez gerçekleştirilen uygulamadan memnun kaldı. Şoförler, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın yaşama geçirdiği bu yeni uygulama ile taksici esnafının dostu olduğunu bir kez daha gösterdiğini söylediler.

Uygulamayı İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın desteğini de alarak Ramazan ayı süresince yürüteceklerini söyleyen Başkan Tartan ise, "Gece evinden çıkıp eşini çocuklarını geride bırakan ve yaşamlarının önemli bir bölümünü gece çalışarak geçiren taksi şoförlerini Ramazan ayında yalnız bırakmak istemedik. Hazırladığımız sahur yemeğini belediyemizin Basmane Meydanı'nda bulunan hizmet binamızdan alan şoförler uygulamadan oldukça memnun kaldı. Hem işlerini aksatmadılar, hem de oruçlarını tutarak ibadetlerini yerine getirdiler" dedi.

Ramazan ayının coşkusunun yaşandığı gece de İzmir şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık taksi esnafına desteklerinden dolayı Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'a teşekkür etti. Konak Belediyesi'nin uygulamaları ile her zaman taksi esnafının yanında olduğunu gösterdiğini belirten Anık, "Birlikten kuvvet doğar. Taksici esnafının sorunlarını çözmek ve onlara daha rahat bir ortam yaratmak için aralıksız çalışıyoruz. Hep birlikte olmak tüm sorunları aşmak için bu tür fırsatları değerlendirmek çok önemli" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 10:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?