23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Taşkın veda turunda

Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden aday olmayacağını açıklayan Tamer Taşkın, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Zekeriya Mutlu'ya veda ziyaretinde bulundu.

Zekeriya Mutlu ve Birlik yöneticileri ile görüşen Tamer Taşkın, ülkenin zor bir döneminde başkanlık yaptığını hatırlatarak, “Ben iş hayatına 1979 yılında 1. Sanayi Sitesi'nde esnaf olarak başladım, zamanla bugünlere ulaştık. Zaten EBSO ile İESOB arasındaki kalıcı dostluğun nüvesinde bu yatıyor. Görev yaptığım süre içinde en iyi şekilde hizmet vermeye çalıştım. Başkanlığım döneminde İESOB ve İzmir Esnaf Teşkilatı her zaman güvenilir bir partner olmuştur” diye konuştu.

Tamer Taşkın ile birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, “Çalışkan, dürüst, ilkeli kimliği ile seviyeli bir başkanlık yapan Tamer Taşkın'dan esnaf teşkilatları olarak her zaman samimi ve sıcak yaklaşımlar gördük. Kendisinin tekrar aday olmasını dilerdim ama bu fikrine de saygı göstermek gerekiyor. Bundan sonraki yaşamında başarılı çalışmalarını sürdüreceğine inanıyorum. Kendisi İzmir için önemli bir isimdir. Bizim dostluğumuz ve münasebetlerimiz bundan sonra da sürecektir” dedi. Ziyaretin sonunda İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, esnaf kesimine verdiği katkılardan dolayı Tamer Taşkın'a bir plaket sundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 16:21:01
Güncelleme :6 Şubat 2009 Cuma 16:25:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?