23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Topaloğlu yağmur dinlemedi

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Dr. Sıddık Topaloğlu, Şehitler Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Esnaf gezisi öncesinde Esendere seçim ofisinde vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra çevre esnafını ziyaret eden Topaloğlu'na yoğun bir ilgi vardı.

Yoğun yağışa rağmen esnafı tek tek gezen Topaloğlu, sorunları çözerek Karabağlar'a hak ettiği hizmetleri getireceklerini söyledi. Esnaftan seçimlerde destek isteyen Topaloğlu, “ AK Parti belediyeciliği ile yeni ilçemizi ihmal edilen değil, imar edilen bir ilçe yapacağız. Karabağlar'da imar sorununu çözeceğiz. Halkımızı bıktıran çöp, alt yapı, ulaşım ve işsizlik gibi sorunlara çözüm getireceğiz. Kimse buralar için varoş diyemeyecek. Belediyemizde vatandaşımızın işlerini danışmanlar yapacak. Böylece kimse sıra beklemeyecek” diye konuştu.

Esnaf gezisi sırasında mahalledeki bir kahvehaneye de uğrayan Topaloğlu, burada vatandaşlarla bir süre sohbetti. Her mahallenin ayrı ayrı sorunlarının bulunduğunu ifade eden Topaloğlu, “ Karabağlar'a aday olmadan önce çok iyi hazırlandık. Her mahallenin, her sokağın sorunlarını iyi biliyoruz. Bu sorunları çözecek projelerimizi uzman arkadaşlarımızla hazırladık. Kaldırım, yol, taş döşeme gibi basit işlerle uğraşmayacağız. Karabağlar'da büyük işler yapacağız. İnanıyorum ki, halkımız bize güveniyor, bizi istiyor” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2009 Cumartesi 14:08:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?