23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Topaloğlu'ndan 23. seçim bürosu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karabağlar Belediye Başkanı Adayı Dr. Sıddık Topaloğlu ve ekibi seçim bürosu sayısını her geçen gün artırıyor.

Rakip parti adaylarının açtığı seçim büroları sayısı bir elin parmaklarının sayısını geçemezken, Karabağlar adayı Topaloğlu, 23. seçim bürosunu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Taha Aksoy'un da katıldığı coşkulu bir törenle açtı.

Yüzlerce vatandaşın katıldığı Poligon'daki açılışta rakiplerine göndermelerde bulunan Topaloğlu, “ Açtığımız seçim bürosu sayısını ben bile aklımda tutmakta zorlanıyorum. Rakiplerimizin seçim bürolarının toplamı bize yetişmiyor” dedi. Karabağlar'ın ve İzmir'in büyük düşünmek zorunda olduğunun altını çizen Topaloğlu, “ Sen İzmir olarak büyük düşünmelisin. İstanbul, Ankara gibi olmalı, büyük düşünmelisin. Çamurlu yollar istemiyorsan, rahat ulaşım istiyorsan, temiz içme suyu istiyorsan değişim şart. Bu defa İzmir'e değişim şart” diye konuştu.

Sıddık Topaloğlu'nun ardından halka seslenen Taha Aksoy ise İzmir'de kronikleşen sorunların halka alıştırıldığını söyledi. Daha iyi yönetilen, daha çağdaş bir kent için AK Parti belediyeciliğinin İzmir'e yeteceğini belirtti. Konuşmalarına ardından seçim bürosunun açılışını yapan başkan adayları burada halkla biraraya gelerek bir süre sohbet etti.

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 10:44:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?