23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Torbalı'da iki açılış birden

Torbalı Belediyesi tarafından tamamlanan iki projenin açılış dün yapıldı. Mithatpaşa Caddesi'nde yaklaşık üç aydır devam eden yol yenileme çalışmaları önceki gün tamamlandı. Yenilenen yol yapılan törenle açıldı. Pancar Belediyesi tarafından kapatılan ve yerel yönetimler yasasının ardından Torbalı Belediyesi'ne devredilen çay bahçesi de yapılan çalışmanın ardından yenilenerek yapılan törenle hizmete girdi.

Torbalı Belediyesi tarafından Mithatpaşa Caddesi'nde yaklaşık üç ay önce başlatılan yenileme çalışmaları son buldu. Önceki gün yapılan açılışa Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Şentürk, Yıldız Sivrikaya ve Torbalı İtfaiye Amiri Özdemir Gündoğdu katıldı. Yolun yapılmasında dolayı memnuniyetini dile getirmek isteyen mahalle sakinleri de, "Sayın Belediye Başkanımız R. İsmail Uygur'a Caddemizin yapılmasından dolayı teşekkür ederiz" şeklinde pankart açtı. Sakinler ayrıca lokma döktürttü. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, "Yaptığımız çalışma ile ilçemizin görsel açıdan yeni bir güzellik kazanmasını sağladığımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Pancar'da iki yıl önce eski Belediye Başkanı Hayati Saydam tarafından kapatılan çay bahçesi yapılan düzenleme çalışmalarının ardından yeniden faaliyete girdi. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur tarafından yapılan açılışa belediye başkan yardımcıları Yıldız Sivrikaya, Ömer Şentürk, belediye meclis üyeleri İbrahim Çinkılıç, Hayati Saydam, Osman Sargın ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belde belediyelerinin kapanmasıyla parkın da Torbalı Belediyesi'ne devredildiğini belirten Başkan İsmail Uygur, "Pancar halkından ve özellikle bayanlardan bu güzel mekanın tekrar açılması için yoğun talep aldık. Yeniden restore ettiğimiz bu güzel sosyal tesisi yeniden hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bun sonraki süreçte Ayrancılar ve diğer beldelerimizde de bu tür parkları yapacağız" diye konuştu. Başkan İsmail Uygur açılışın ardından vatandaşların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı. Pancar İlköğretim Okulu'ndan emekli Fatma Genç'in elini öpen başkan Uygur, yeni tesise de yaşlı kadın ile birlikte girdi.

 

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2009 Cuma 17:49:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?