23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Yatalak annesini delik deşik etti

İzmir'in Çiğli ilçesinde yatalak annesini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlının annesini öldürme sebebini ise; "İntihar edecektim ama anneme bakacak kimse olmadığı için öldürdüm" diyerek açıkladığı öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, uzun süredir işsiz olduğu öğrenilen Latif K., cinayet günü eşinin açtığı boşanma davasının duruşmasından çıktığını ve alkol almaya başladığını, ardından eve giderek annesiyle sohbet ettiğini anlattı.

İntihar etmeyi düşündüğünü ancak yatalak annesini bırakacak kimsesi olmadığını, sohbet ettiği sırada eliyle boğmaya başladığını, ardından telefonun şarj kablosunu boynuna sararak sıktığını, ölmeyince mutfaktan aldığı bıçakla defalarca bıçakladığını söyledi. Annesini öldürdükten sonra bıçağı yıkayarak karakola giden ve polislerden cankurtaran çağırmalarını isteyen Latif K'nin, cinayeti bunalım sebebiyle işlediğini, ancak pişmanlık duyduğunu, daha sonra da intihar edemediğini söylediği öğrenildi.

Oğlu tarafından öldürülen 87 yaşındaki Zarife K.'nin İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinde, ölüme yol açacak boğulma, boyunda kırık ve çok sayıda bıçak yaraları bulundu. Zanlı Latif K., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 20:24:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?