23
Ekim
2024
Çarşamba
İZMİR

Yükseliş'ten çalışanlarına ödül

Yükseliş Şirketler Grubu, bünyesinde bulunan 6 şirketinin personeline gece düzenledi.

Narlıdere Park Smyrna'da gerçekleşen gecede konuşan Yükseliş Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Alaadin Yüksel, bütün dünya krizden kavrulurken, şirket bünyesindeki Hyundai Otomotiv'in ciro bazında yüzde 20 civarında büyüdüğünü belirtti.

Yüksel, "Otomobil sektörü 2008'in sonuna doğru otomobil satışlarında yüzde 60'lara varan, otomobil servislerinde yüzde 20 gibi bir küçülme yaşadı. 2009'un ilk çeyreğinde henüz ÖTV indirimi olmadan önce otomobil sektörü yüzde 38 küçülme yaşıyordu. Ama Hyundai markası, ilk çeyreği pazarda yüzde 38 artışla tamamladı. Daha sonra hükümetin aldığı tedbirler çerçevesinde ÖTV indirimi ile sektörde bir toparlanma yaşandı" dedi.

Yüksel konuşmasının ardından, şirketlerinde 5. ve 10. yılı dolduran personelini birer plaket ve altınla ödüllendirdi. Ödül  töreninin ardından Alaaddin Yüksel'in manevi kızı 12 yaşındaki Hazal Bıçakcı, Yüksel'e bir süpriz yaparak sahnede saz çalıp, türkü söyledi.  Bıçakcı, bebekliğinden bu yana kendisine babalık yapan Yüksel'e teşekkür etti. Oldukça duygulanan Alaadin Yüksel de, sahneye gelerek Hazal'a sarıldı.

Gece personel arasında düzenlenen hediye çekilişi ve canlı müzik programıyla sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2009 Cuma 09:29:56
Güncelleme :10 Temmuz 2009 Cuma 09:38:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?