25
Ekim
2024
Cuma
KÜTAHYA

İşte CHP'nin aday adayları

KÜTAHYA CHP ADAY ADAYLARINI TANITTI

Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Teşkilatı, bir program düzenleyerek aday adaylarını partililere ve kamuoyuna tanıttı.

Kütahya Belediyesi Belediye Kültür Sarayında yapılan aday adayı tanıtım programına İl Başkanı Mehmet Akif Gün, İlçe Başkanı Mehmet Ali Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Nurten Erbaş, Gençlik Kolları Başkanı Umut Çiçek, CHP Altıntaş Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, Eğitim Sen Başkanı Meryem Bayhan, Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası yöneticileri, CHP İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan CHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Akif Gün, CHP İl Başkanı Mehmet Akif Gün yaptığı konuşmada adayların belirleneceği ön seçimin 3 Nisan 2011 günü Kütahya Lisesinin eski binasında yapılacağını ve önseçimde sadece CHP üyelerinin oy kullanabileceğini anımsattı. İl Başkanı Gün, daha sonra 12 Haziranda yapılacak seçimler için CHP’den milletvekili aday adayı olan isimlerin kendilerini tanıtması ve konuşma yapması için kürsüyü devretti.

Kürsüye ilk olarak CHP Kütahya milletvekili aday adayı Avukat Şeref Han çıktı. Han yaptığı konuşmasının ardından sözü diğer aday adaylarına bıraktı. Daha sonra da Aday adayı Ruhsen Kumdalı, Zeliha Aksaz, Şeref Doğan, Niyazi Doğansoy, Hasan Öncel, Faruk Soydan, Ali Rıza Muslu ve Ahmet Öztürk birer konuşma yaparak kendilerini tanıttılar.

KÜTAHYA CHP ADAY ADAYLARINI TANITTI
KÜTAHYA CHP ADAY ADAYLARINI TANITTI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Mart 2011 Salı 17:50:05
Güncelleme :29 Mart 2011 Salı 18:04:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail ertak IP: 88.243.114.xxx Tarih : 31.03.2011 23:17:10

Herşey iyi hoş ama şunu söliyim ordaki birisi chp çatısının altında durmasını asla ve asla heketmiyor ruhsen kumdalı chpde hiç olmaması gereken birisi..